Και εγένετο forever delayed

Γκουχ, γκουχ.


Όπως έχετε πολυκαταλάβει όσοι διαβάζετε, τούτο το μπλογκ έχει μπει ελαφρώς στον πάγο. Δε θα αναλύσω γιατί, απλώς έχει χάσει την αρχική του ορμή. Όμως η ανάγκη να μοιράζομαι (γενικώς) παραμένει. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι μια απλούστερη πλατφόρμα ίσως με ξεκουνήσει. Και εγένετο forever delayed.

Αυτά τα δύο μπλογκ θα πορεύονται συμπληρωματικά. Τούτο θα ανανεώνεται λίγο σπανιότερα σε σχέση με τις καλές εποχές, αλλά τα post του θα είναι πιο εκτενή. Το αντίθετο θα συμβαίνει με το άλλο micro-blog - στόχος είναι η καθημερινή ανανέωση, έστω και με ένα link, μια φωτογραφία, ένα βίντεο. Το εξαιρετικά λιτό format του Posterous είναι ιδανικό για μικρές και συχνές αναρτήσεις. Ευελπιστώ ότι γράφοντας με συντομία στο forever delayed θα ανεβάσω ταχύτητα κι εδώ. Αυτά για την ώρα.

Κάτι τελευταίο: το forever delayed είναι στα αγγλικά. Πάντα ήθελα να ξεπεράσω τον περιορισμό του να γράφεις στα ελληνικά και αυτή ίσως είναι μια καλή ευκαιρία. Εξάλλου, δεύτερο μπλογκ στα ελληνικά δεν πολυέχει νόημα. Όσοι πιστοί προσέλθετε, εννοείται ότι είστε καλοδεχούμενοι :-)

This entry was posted in . Bookmark the permalink.
Από το Blogger.